Rugzak en schooltas kopen

Ga jij naar de middelbare school? Koop dan een JEVA Supreme rugzak!

Gaat jouw kind naar de middelbare school? Of zit hij/zij al op het voortgezet onderwijs? Dan is een grote stevige rugzak belangrijk. JEVA maakt gave rugzakken van hoogwaardige kwaliteit en ook nog eens duurzaam geproduceerd. O ja niet geheel onbelangrijk de kleuren en prints zijn stuk voor stuk fantastisch.

Nu vraag je je af waarom is de JEVA Supreme dan de ideale schooltas? Dat zal je duidelijk worden na het lezen van deze blogpost. 

Formaat

De JEVA Supreme heeft een inhoud van wel 30 liter en wordt geleverd met een gratis gymtas van 10 liter. Voldoende ruimte dus voor alle schoolboeken en schoolspullen. Een mini rugzakje voor sportspullen die je met vier haakjes aan de rugzak maakt of thuis laat als je geen gym hebt. 

 Opbergruimte

De rugzak Supreme heeft 2 grote hoofdvakken, een laptopvak en een geisoleerd voorvak. De gratis gymtas kan je met 4 handige klikhaakjes aan jouw rugzak vastmaken. Vergeet nooit meer je sportspullen.

                                                         

Een van de extra functionaliteiten is het ritsvakje onderaan de rugzak. Daar berg je snel en veilig je sleutel, schoolpas of andere zaken op die je snel wil pakken. De JEVA Supreme is dus een schooltas en laptop rugzak in één.  

Het grootste pluspunt is dat de grote hoofdvakken tegen de rug zitten.
Zo berg je de zwaarste schoolspullen, je boeken, dicht bij je rug op. Dit is belangrijk om trekkracht op nek en schouders te voorkomen. 

Scandinavische kwaliteit

Kwaliteit is ook een belangrijk speerpunt bij JEVA. De gebruikte materialen zijn stevig en gerecycled. Doordat de stof stevig is blijft de rugzak goed in vorm en voorkom je dat deze gaat uitzakken. Wat wij altijd een belangrijk punt vinden aan een rugzak is de rits. In een grote rugzak moet ook een stevige rits zitten. In de Supreme zit een robuuste dubbele rits met raincover. Zo sijpelt er geen regen in je rugzak. 

Alle banden zijn voorzien van smart elastic daarmee kan je het overtollige band vastzetten zodat het niet los wappert of tussen de spaken komt. Veiligheid voor alles. 

Ergonomie

JEVA zegt een goede ergonomie is goede gewichtsverdeling en een laag eigen gewicht van de rugzak. De Supreme beschikt over verstelbare gewatteerde schouderbanden, borstband en (in de nieuwe kleuren) een afneembare heupband. Hiermee kan je de schooltas gemakkelijk afstellen op de rug van jouw kind. Daarnaast bieden de heupband en borstband stabiliteit wel zo fijn op de fiets of als de tas heel zwaar is. De heup- en borstband zitten zo vast gemaakt dat deze niet in de weg zitten bij het fietsen, spelen of bewegen. 

De achterkant van de rugzak is ergonomisch gevormd met steunpunten. Die zorgen ervoor dat het gewicht verdeeld is over de rug en vermindert daarmee de druk op schouders en nek. Let wel dit werk alleen als je de tas goed afstelt op de lengte van het kind en je de rugzak goed inpakt. 

 

Ben jij nu overtuigd van de toegevoegde waarde van JEVA rugzak Supreme bestel deze dan snel en ga in stijl naar school. Klik hier voor alle schooltassen voor de middelbare school en brugklassers.

 

 

Terug naar blog