Over Toprugzakken

Toprugzakken is ontstaan uit een zoektocht naar goede ergonomische rugzakken, die (onze) tieners ook mooi vinden. Deze zoektocht eindigde tijdens een vakantie in Denemarken bij het merk JEVA. Waar wij keken naar stevigheid, ergonomie, kwaliteit en afmetingen keken onze kinderen naar het uiterlijk. Bij JEVA vonden wij de combinatie van al deze wensen. 

JEVA rugzakken hebben net dat beetje meer. Zoals leuke extraatjes, gratis gymtasjes en handige vakjes en dergelijke hebben. Over alles is nagedacht en zo gemaakt dat kinderen groot en klein altijd hun eigen rugzak kunnen dragen, inpakken en uitpakken. 

Het fijne aan deze rugzakken is de hoogwaardige kwaliteit van de stof. Deze is stevig, waardoor de rugzak niet snel zijn vorm verliest en uitzakt. Uitgezakte rugzakken hebben het zwaartepunt niet meer bij de rug zitten, maar bij de voorkant en dat veroorzaakt de trekkracht op rug, nek en schouders.

Wij zijn thuis milieubewust en recyclen ook goed. Soms op het overdreven af :-) Zo haal ik het papieren labeltje en touwtje van het theekzakje af!

De duurzaamheid, het gebruik van gerecyclede materialen en een verantwoord productieproces bij JEVA sluit goed aan bij onze missie. Wij willen kinderen en jong volwassenen voorzien van hoogwaardige rugzakken, die naast ergonomisch en comfortabel ook gewoon leuk zijn om te zien. Want zeg nou eerlijk beginnen aan (middelbare) school is al spannend genoeg. 

De rugzakken hebben standaard 2 jaar garantie, maar uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat ze veel langer mooi blijven. Onze dochter Mette heeft 6 jaar lang dezelfde rugzak gebruikt. Deze is nog zoals goed als nieuw.

Toprugzakken is official dealer van JEVA een Deens familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar rugzakken voor kinderen maakt in samenwerking met ergotherapeuten. Ze zijn niet voor niets marktleider in Denemarken. De hoge kwaliteit, de wijze waarop zij de rugzakken ontwerpen/ produceren en jaarlijks nieuwe dessins bedenken, is fantastisch! 

Wil jij ook zo'n gave rugzak? Kijk dan snel bij ons grote assortiment middelbare school rugzakken of basisschool rugzakken